Aankoopmakelaar

Uw droomhuis in de Arnhem - Nijmegen regio voor de laagste prijs met behulp van onze aankoopmakelaar!

Onderhandel nooit zelf over de aankoopprijs. Hierdoor betaalt u vaak veel meer dan nodig is.

Uitkomst van recent onderzoek : in 2010 heeft 56% van de kopers teveel voor hun woning betaald. Dit blijkt uit de verplichte taxatierapporten die men achteraf laat opmaken na aankoop van de woning.

Met een aankoopmakelaar bespaart u al snel enkele (tien)duizenden euro's extra. Onze aankoopmakelaar kent de lokale markt in Arnhem & Nijmegen zeer goed en hebben de bewezen ervaring om het maximale uit de prijsonderhandeling te halen. Hierdoor betaalt u stukken minder voor uw nieuwe woning.

Nog steeds schakelen te veel huizenkopers geen aankoopmakelaar in. Dit omdat ze niet bekend zijn met wat een aankoopmakelaar voor ze kan betekenen, of ze denken dat het weggegooid geld is. Met onze aankoopmakelaar betaalt u echter nooit te veel en wordt u maximaal beschermd tegen verborgen gebreken en andere vervelende verrassingen.

Werkwijze van onze aankoopmakelaar (in Arnhem & Nijmegen)

  • Bepaling van uw financiële positie. Voordat u gaat kijken naar huizen moet u natuurlijk wel weten tot hoever u kunt gaan. Daarom beginnen we altijd met een bepaling van uw financiële positie.
  • Bepaling keuze van locatie en type woning
  • Begeleiding bij het zoeken van uw woning. Wij zoeken voor u naar een geschikte woning en uiteraard gaan wij met u mee naar bezichtigingen.
  • Onderhandeling. Als aankoopmakelaar gaan wij, in overleg met u, voor u onderhandelen over de koopprijs. Zo weet u zeker dat u de woning niet te duur koopt.
  • Afronding. Onze begeleiding eindigt pas bij de notaris. Wij staan u terzijde bij het passeren en, indien u dit wenst, helpen wij ook bij zaken zoals het aanvragen van uw maandelijkse teruggaaf.

In tegenstelling tot veel van onze collega`s die vaak een percentage van de koopsom vragen voor deze diensten hebben wij een vaste prijs. U betaalt bij ons € 3.500,- excl. BTW. Door het hanteren van een vast tarief bent u verzekerd van een optimale aankoopprijs en het behartigen van enkel uw belangen.

U kunt onderstaand formulier (vrijblijvend) invullen wanneer u een afspraak wilt maken of wanneer u nog vragen hebt.


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)